Dutch Baroque Collegium

muzikaal partner voor koorbegeleidingen

Als gevolg van de toenemende vraag naar Dutch Baroque als muzikaal partner is een onderdeel aan Dutch Baroque toegevoegd: Het Dutch Baroque Collegium. Dit orkest wil in kleine of grote bezetting op authentieke instrumenten (415Hz.) de begeleiding verzorgen van koren en solisten onder leiding van externe collega dirigenten. Uiteraard met de kwaliteit die u van ons gewend bent. De leden van dit orkest zijn, evenals ons eigen vaste Dutch Baroque Orchestra, gespecialiseerde professionele musici die zich met name hebben toegelegd op de muziek uit de 17e en 18e eeuw. Kortgezegd, alle kleine en grote werken van J.S. Bach en tijdgenoten. Het is een prettige en onvergetelijke ervaring om met deze vriendelijke en ervaren musici toe te werken naar een subliem eindresultaat. De voertaal is Engels.

Het Dutch Baroque Collegium wil uw muzikaal partner zijn voor begeleiding door geheel Nederland. U kunt het orkest ook inhuren voor plechtige gebeurtenissen zoals trouwerijen, uitvaarten etc.

Wij verhuren tevens kistorgels en klavecimbels. Voor het bespelen daarvan hebben wij zeer bekwame en ervaren continuospelers in huis.

Voor het boeken van het Dutch Baroque Collegium, voor vragen of meer informatie neemt u contact op met Caecilia van Stigt via info@dutchbaroque.nl