Start uniek jeugd-kamerkoor

Dutch Baroque start uniek jeugd-kamerkoor!

Dutch Baroque springt in het gat wat er voor talentvolle jeudige zangers en zangeressen is; Te jong voor een volwassen kamerkoor en te oud voor een jeugd- of kinderkoor.

Dutch Baroque start daarom het unieke jeugd-kamerkoor Dutch Baroque Junior Singers. Hiermee biedt Dutch Baroque jongeren in de leeftijd van 13 t/m 22 jaar de mogelijkheid om (grotere) werken uit te voeren met begeleiding van professionele musici.

Houd je van barokmuziek en zou je graag willen zingen in een kamerkoor? Dan is dit iets voor jou! Onder leiding van dirigent en barokspecialist Gerard de Wit studeer je aan repertoire uit de barokperiode. Gerard weet jou te inspireren met zijn uitgebreide kennis over barokmuziek, zijn enthousiasme en tomeloze energie.

 

We zoeken muzikale jonge zangers tot maximaal 22 jaar die het notenschrift beheersen. Er is plek voor 5 sopranen, 5 alten, 4 tenoren en 4 bassen. De repetities vinden om de veertien dagen plaats op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Oude Kerk van Zwijndrecht. Audities vinden plaats op D.V. 7 juli a.s.! De eerste repetitie start op woensdagavond 5 september.

Grijp deze unieke kans! Meld je aan via de website of stuur een e-mail naar juniorsingers@dutchbaroque.nl

www.dutchbaroque.nl/juniorsingers

 

Het nieuw opgerichte Jeugd-kamerkoor Dutch Baroque Junior Singers is onderdeel van Stichting Dutch Baroque. Doorstromen naar het semi-professionele kamerkoor Dutch Baroque Vocal Consort behoort tot de mogelijkheden.