Audio

DutchBaroqueRecordsLogo_orange
Op deze pagina vindt u een aantal geluidsfragmenten van cd’s die zijn uitgegeven door Dutch Baroque. Deze cd’s zijn te koop op deze website.


 

 

Johann Sebastian Bach | Triple Concerto & Violin Concertos

Deze cd bevat bekend repertoire, het trippel concert en de viool concerten van Johann Sebastian Bach. Dit maal gespeeld door het Dutch Baroque Orchestra, waarbij gespeeld wordt op historische instrumenten.

Deze CD kunt u hier bestellen.


 

Christmas Carols

Deze cd bevat kerst-orgelmuziek opgenomen in de Grote of St Jan Baptistkerk, Wijk bij Duurstede. Gerard de Wit bespeelt het befaamde Kiespenning Orgel. Op een aantal nummers speelt hij quatre mains met Pietro Paganini.

Deze CD kunt u hier bestellen.


 

Joseph Bodin De Boismortier | 6 Flute Sonatas Opus 91

Op deze cd worden de fluitsonates van de Franse componist Bodin de Boismortier gespeeld. Wilbert Hazelzet bespeelt de fluit en Gerard de Wit de klavecimbel.

Deze CD kunt u hier bestellen.


 

Gerard de Wit | Zingt den Heere een nieuw lied (Psalmcomposities voor Koor en Orgel Vol. 3)

Op deze cd staan psalmcomposities voor koor en orgel centraal. Dutch Baroque Vocal Consort en Dutch Baroque Junior Singers zingen de vocale partijen. Gerard de Wit speelt de orgelpartijen op het Hinsz-kerkorgel (Grote Kerk Harlingen), een begrip in de orgelwereld.
Verschillende muziekvormen, o.a. motet, ritornel, koralen en zelfs een aria, wisselen elkaar moeiteloos af. Kortom, een unieke cd!.

Deze CD kunt u hier bestellen.